• nieuwe-afbeelding-1

Referentie : TR78471

VERKOCHT €210.000 - Half open bebouwing
9900 a 4 Slaapkamers 1 Badkamer 2 Garages
 
 Add to Favorites
Print

!!  NIEUWE PRIJS !!

Deze woning is gelegen in het rustige gehucht Hauthem bij Hoegaarden op een perceel van 9.90 are met aan de achterkant een panoramisch zicht op de omgeving.

Het gelijkvloers bestaat uit een ruime en lichtrijke living met twee schouwen, en gang met traphal, een zitplaats met aansluitend een keuken, een bijkeuken en een badkamer (toilet, lavabo en douche).

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers met volgende afmetingen : 3.90m op 4.10 m; 3.90m op 2.90m; 3.10m op 2.10m ; 3.80m op 3.60m.

Een van deze kamers kan eenvoudig omgebouwd worden tot badkamer.

De tweede verieping (zolder) is bereikbaar met een vaste trap en kan verbouwd worden tot twee zeer ruime slaapkamers of hobbyruimte.

Aan de achterzijde zijn er 2 garages en een grote berging (voormalige stalling) die bereikbaar zijn via een private weg.

Dit woonhuis met veel potentieel is ideaal geschikt voor kopers die houden van ruimte en rust !  Het nabijgelegen bruisende en authentieke Hoegaarden met basis-en secundaire scholen en het station van Tienen op 10 minuten rijafstand maken van deze woning dé thuisbasis voor een jong gezin. 

Bijkomende informatie

  • VERWARMING: CV aardgas
  • DAK: niet geisoleerd

Eigenschappen

Op de kaart