Landelijke woning te Landen
Deleydtstraat 40, Waasmont, Landen, Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 3401, België
VERKOCHT €320.000  
268 5 Slaapkamers 1 Garages 369

Volledig gerenoveerde energiezuinige woning. Rustig gelegen te Landen. Ramen met driedubbel glas.
De woning heeft in het linkse gedeelte een ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken met frigo en diepvries, electrische kookplaat, dampkap en afwasmachine en oven. Op het gelijkvloers is eveneens een 1ste doucheruimte met toilet en lavabo. Er is een kelder.
Op de 1ste verdieping (witte trappen) zijn er 2 volwaardige slaapkamers en is er een badkamer met ligbad, toilet en enkele lavabo. De zolderverdieping is een prachtige tienerkamer met eigen badkamer met douche, toilet en lavabo.
Er is nog geen opening van linkse naar rechtste gedeelte maar dit is mogelijk. Het rechtste gedeelte kan dienst doen als kangoeroewoning maar heeft geen keuken. Er is wel voldoende plaats op het gelijkvloers wat nu voorzien is voor wasmachine, droogkast en voldoende ruim voor ander materiaal. Daar is ook een toilet.
Op de eerste verdieping (houten trappen) is een slaapkamer en een douchekamer met toilet en lavabo. Op de bovenste verdieping is nog een slaapamer met een badkamer met enkel toilet, lavabo en bidet.
Er is een groot terras met een garage maar wat ook kan worden gebruikt als overdekt terrasgedeelte. Buiten is er ook nog een berging voor tuingerief.

EPC Certificaat : 202001217-0002328659-RES-2 van 16/10/2020.  Geldig tot 16/10/2030

Bijkomende informatie

  • EPC: 164 kWh/m²
Video
Op de kaart