Unieke villa met zwembad te Lubbeek
Binkomstraat, Binkom, Lubbeek, Leuven, Flemish Brabant, Flanders, 3210, Belgium
TE KOOP €599.000 - Villa
211 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage 1966 Bouwjaar 2059

Deze vrijstaande villa op een domein van iets meer dan 20 are, met prachtige tuin en zwembad doet je al uitkijken naar de zomer.
Gelieve voor een duidelijk beeld ook onderstaand filmpje te bekijken en de 3D rondleiding via deze link : https://my.matterport.com/show/?m=jyFsj4YyimP

De woning heeft zonnepanelen sinds 2011, met groenestroomcertificaten ter waarde van iets meer dan 34.000 EUR. Deze worden mee verkocht met de woning voor een extra bedrag van 20.000 EUR.

De woning is gelegen in de Binkomstraat te Lubbeek, met vlotte bereikbaarheid voor Leuven en de E40. De woning is volledige instapklaar en werd opgetrokken in traditionele bouwmaterialen en werd door de eigenaar volledig gerenoveerd.  De woning omvat een kelderverdieping, een gelijkvloers een inkom met toilet, een prachtige living met achteraan een zithoek met zicht op de prachtige tuin met zwembad met rolluik, nieuw geplaatst in oktober. De halfopen keuken is volledig ingericht met tijdloze witte houten kasten. Het werkblad is graniet.  De vloeren beneden zijn deels natuursteen, deels parket. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een 1ste slaapkamer.  Aan de linkerzijde van de woning werd een dubbele carport gebouwd.
Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met parket, een dressing, een badkamer met dubbele lavabo en ligbad en nog een toilet.  Boven is er ook nog een douche.

Het buitenschrijnwerk van de woning is in Aluminium met dubbel glas.  Het binneschrijnwerk zijn massief houten geverfde deuren.  Het zwembad wordt verwarmd met een warmtepomp en warmtematten.

Bijkomende informatie

  • EPC: 217 kWh/m²
Video
Unieke villa met zwembad te Lubbeek
Property Virtual Tourhttps://my.matterport.com/show/?m=jyFsj4YyimP
Op de kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *